Kontraktsportalen

– kontraktshåndtering og signering for Eiendom.
Med den nye kontraktsportalen foregår hele kontraktshåndteringen digitalt hvor kjernen i løsningen består av å signere elektronisk. Dette er verktøyet for støtte i overgangen fra fysisk håndskrevne signaturer til elektronisk ved hjelp av BankID. Resultatet er en systematisert prosess hvor partene sparer tid og penger og får økt kontroll og sporbarhet. En elektronisk signatur er sikker, juridisk bindene og en sterk signatur etter esignaturloven.

  • Støtter prosesser der flere parter er involvert i godkjenning og/eller signering av kontrakter
  • Kontraktene signeres med Bankid som gir høyeste sikkerhet for digital signering
  • Gir effektiv administrasjon av mange dokumentprosesser med mange ulike aktører
  • Sikker autentisering
  • Tilgjengelig digitalt 24/7

I en enkel skjemaløsning registreres flyten i et signaturoppdrag. Faser kan valgfritt inkluderes for å øke kompleksiteten
i en prosess og løsningen omfavner alt fra et enkelt løp til et omfattende oppdrag med mange signatarer og forbehold.


Om aktørene bak Kontraktsportalen:

Signant (utviklet av Maestro Soft) leverer elektroniske signeringsløsninger av formen PDF med Avansert Elektronisk Signatur.

CoreTrek er ledende leverandør av webløsninger til bedrifter, offentlig virksomhet og organisasjoner.

Kort om signeringsstandarden (PAdES standard ISO-32000-1): Det er helt vanlige PDF-dokumenter som signeres. Et signert PDF-dokument inneholder all informasjon; signatarer, sertifikater og tidspunkt for signering. Det er ingen ting som må valideres i ettertid. Dette er den sterkeste formen for signering i Skandinavia. Elektronisk signerte dokumenter kan ikke endres i ettertid uten av det bryter signaturene og det signerte dokumentet, som kan sendes på e-post og lagres, garanterer for at innholdet er autentisk.

Er du interessert i demovisning av Kontraktsportalen så ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under, eller ring oss på 02575 (tast 4 for Signant).

Prøv kundekontroll du også!

Ta kontakt med oss så ringer vi deg og gir deg en demovisning.

Prøv Signant du også!

Logg inn og prøv nå eller kontakt oss for en nærmere prat.

Meldingen din er sendt og vi vil kontakte deg snarest mulig.